PLN
PolskiPolski
0

ADBL Tar and Glue Remover - ŚRODEK DO USUWANIA SMOŁY I KLEJU

Dostępny (3+)
ADBL Tar and Glue Remover 0,5L - ŚRODEK DO USUWANIA SMOŁY I KLEJU

ADBL Tar and Glue Remover to przyjazny środowisku środek zawierający pochodne olejów roślinnych. Stworzony do bezpiecznego usuwania asfaltu, kleju, smaru z elementów lakierowanych, plastikowych, szyb, silnika itp. Nie pozostawia tłustego nalotu, wolno odparowuje i w przeciwieństwie do innych środków, nie zawiera toksycznych węglowodorów aromatycznych.

POJEMNOŚĆ
0,5 L
SPOSÓB UŻYCIA
  1. Nanieś na suchą powierzchnię od dołu do góry.
  2. Pozostaw do zadziałania na 5-10 minut.
  3. Spłucz wodą pod ciśnieniem i umyj samochód szamponem.
  4. W razie potrzeby ponów kroki od 1 do
SKU
ADB000023
OE
12159
Waga:
0.46 kg
Wyprodukowano w UE

ADBL to europejski producent wysokiej jakości produktów do pielęgnacji samochodów. Marka szybko zyskała uznanie wśród entuzjastów auto-detailingu i stała się jednym z głównych wyborów dla profesjonalistów. Siła marki ADBL tkwi w innowacyjności. Produkty, które produkuje, mają starannie opracowane, unikalne formuły, które są wysoce skuteczne i bezpieczne. ADBL produkuje również akcesoria, maszyny polerskie i inne przydatne narzędzia, dostarczając wszystkie elementy niezbędne do kompleksowego czyszczenia samochodu. Wszystkie produkty marki są opracowane przez ADBL od A do Z - począwszy od początkowego konceptu, przez kompozycję, aż po projekt opakowania. Niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz w świecie detailingu, czy jesteś specjalistą, jakość tych produktów z pewnością cię nie zawiedzie.

47,84 ZŁ Netto: 40,20 ZŁ
Sprawdź czas dostawy ...

Opis

ADBL Tar and Glue Remover - ŚRODEK DO USUWANIA SMOŁY I KLEJU

ADBL Tar and Glue Remover to przyjazny środowisku środek zawierający pochodne olejów roślinnych. Stworzony do bezpiecznego usuwania asfaltu, kleju, smaru z elementów lakierowanych, plastikowych, szyb, silnika itp. Nie pozostawia tłustego nalotu, wolno odparowuje i w przeciwieństwie do innych środków, nie zawiera toksycznych węglowodorów aromatycznych.